Ons team


Ons team bestaat uit vier therapeuten en hun praktijken die zich gespecialiseerd hebben in online therapie:

Veronique Hubers-Derksen

www.veervoorkindengezin.nl 

Praktijk voor kind, jeugd en gezin

Veer voor kind en gezin

Mijn naam is Véronique Hubers-Derksen. Sinds januari 2017 ben ik praktijkhoudster van Veer voor kind en gezin. Dit is een praktijk voor coaching en integratieve therapie voor kinderen, jongeren en gezinnen.
Ik ben van mening dat iemand pas tot ontwikkelen komt, wanneer hij of zij goed in zijn vel zit. Mijn uitdaging is om in ieder persoon de kwaliteiten naar boven te halen. Ieder mens is uniek en prachtig en verdient het omdit zelf ook zo te voelen, zelfliefde is de basis van geluk.
Mijn kennis en begrip strekken zich uit tot het ASS, NAH, CP, ADD, ADHD,ODD, OCD, rouwverwerking, trauma- en hechtingsproblematiek, angstproblematiek, sociale problematiek, langdurige ziekte, psychosomatische klachten, BRUS en andere uitdagingen van het leven.

 

Anneloes
van der Helm

www.praktijkmist.nl

Praktijk voor kind, jeugd en gezin

Praktijk Mist

Mijn naam is Anneloes van der Helm en praktijkhouder van praktijk Mist. Ik werk als integratief therapeut en coach met kinderen, jongeren en gezinnen. 

De kinderen, jongeren en ouders die bij mij komen, hebben verschillende hulpvragen. Bijvoorbeeld vragen over: hulp na een overlijden, verminderd zelfvertrouwen, angst, problemen op school, moeite met een scheiding, een verhuizing. 
Soms kan er onder een hulpvraag een verlieservaring liggen. Verlies en rouw wordt vaak geassocieerd met een overlijden, maar er zijn vele vormen van verlies die we ervaren.  Verlieservaringen kunnen (onbewust) een onderliggende reden zijn voor problemen met emoties, op sociaal vlak, problemen op school of problemen in het gezin. 

In mijn werk als therapeut luister ik open en aandachtig naar wat jullie en je kind mij vertellen en laten zien.  Kernwoorden voor de praktijk zijn: erkenning, verbinding en openheid.
Het aanbieden van online therapie doe ik inmiddels al jaren. Veel kinderen en jongeren vinden het prettig om vanuit hun eigen kamer therapie te volgen en ouders loggen in op hun werkplek. Daarnaast bespaart online therapie energie doordat er geen reistijd is, iets wat voor kinderen en jongeren met een fysieke beperking prettig kan zijn. 

Neem gerust een kijkje op de website van praktijk Mist of neem contact met mij op als je vrijblijvend telefonisch wil kennismaken en/ of je vragen en zorgen wilt delen. Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!

Sascha Brandsma

 

www.hetkindercollectief.nl

Praktijk voor kind, jeugd en gezin

Het kindercollectief

Mijn  naam is Sascha Brandsma.  Als kinder- en jeugdtherapeute loop ik graag met kinderen en  hun ouders mee op  hun  pad.  Als Kindbehartiger biedt Het KinderCollectief kinderen in echtscheidingssituaties individuele begeleiding en ondersteuning. Kindgericht. Oplossingsgericht. Ik krijg energie als ik kinderen zich zie ontwikkelen, ook al gaat het met kleine stapjes: het zijn  vaak  de kleine stapjes die het  verschil kunnen maken. Ik maak  graag de kwaliteiten  van  kinderen  en hun ouders zichtbaar en geniet  ervan  te  zien  dat  ze die kwaliteiten inzetten.

Het KinderCollectief maakt gebruik van verschillende verklaringsmodellen en behandelmethoden. Afhankelijk van wat voor jou het meest prettig werkt, passen we het programma aan en integreren we daarbij verschillende  therapeutische spel- en werkvormen vanuit een brede methodische basis met een solide theoretische onderbouwing vanuit o.a. de oplossingsgerichte therapie, Acceptance & Commitment therapy (ACT) en cognitieve gedragstherapie voor kinderen, mindset en mindfulness. Ik geloof dat inzicht, bewustwording en sterke verbindingen helpen: vanuit verbinding stap voor  stap naar veerkracht. Jullie mogelijkheden, jullie  oplossingen: online gesprekken en therapie bieden jullie nog meer flexibiliteit en mogelijkheid tot maatwerk. 

Ellen Nabuurs

www.lifecoachellen.nl

Praktijk voor (jong) volwassenen

Life coach Ellen

Mijn naam is Ellen Dokic-Nabuurs, praktijkhouder van Life Coach Ellen. Ik begeleid jou als (jong)volwassene op jouw reis naar een authentiek leven vol kracht en diepe liefdevolle verbinding met jezelf en anderen.
Mijn professionele reis als psycholoog heb ik voortgezet door de nog diepere lagen in te gaan middels Body Mind Reset therapie. Met passie en toewijding gebruik ik deze methode om jou te helpen je innerlijke balans te vinden en een vervullend leven te leiden. Je laat los wat niet van jou is en wat je niet meer nodig hebt, waardoor je je weer vrij voelt en er ruimte ontstaat voor positieve veranderingen.
Samen gaan we echt een ‘deep dive’ maken en herstellen we jouw verbinding met je lichaam. Op een zachte, verbindende, en krachtige manier neem ik je mee op een transformatieve reis naar jouw authentieke zelf. Bij mij voel je je snel op je gemak, en door mijn warme empathie en liefdevolle confrontatie zul je nog meer over jezelf leren. Het is jouw reis, en ik sta hier klaar om je te begeleiden in jouw groei, heling en empowerment.
Neem gerust contact op als je nieuwsgierig bent, vragen heb of vrijblijvend wilt kennismaken. Samen gaan we op weg naar een leven dat volledig in lijn is met jouw unieke kracht en liefde.